torsdag 2. mai 2013

2. mai

Dahlia Ponpon
Det ble plutselig trangt på vaskerommet igjen, jeg måtte flytte flere planter ut i drivhuset. Da ble det litt trangt der også, gitt. Jeg mener jeg trenger flere hyller der ute, herr Stikle hadde andre og mindre konstruktive ideer på hvordan jeg kunne løse plassproblemer. Så færre planter og sånn. Pfft.

Øverst: litt fra drivhuset, aubretia, flere typer solhatt og Dahlia.
Under: Stokkroser, Chafer's mix
 Et fleecepledd er konfiskert til undervanningsmatte og det er tiltagende god stemning der ute, tross små tilbakeslag i form av hagl, snø og en liten storm som er på vei. Drivhuset er bardunert etter alle kunstens regler, jeg krysser fingrene.

Rød rosenkål
Jeg har sådd gresskar,  dianthus, flere stokkroser, rød rosenkål, allium (nytt forsøk), rudbeckia triloba  (nytt forsøk), leopardlilje (nytt forsøk) og Dahlia Ponpon.

Solhatt
2 kommentarer:

 1. Hei. :) Er ikke særlig erfaren når det gjelder blomster og slikt, men maling - det har jeg litt peiling på. Tenkte å lage meg en fuktbevarende palett til hurtigtørkende akrylmaling, og lurte derfor på hvordan det funker å bruke fleecepledd som unnervanningsmatte? Eller er det kanskje noe annet materiale som funker godt til samme bruk? Har nemlig ikke noen fancye unnervanningsmatter kjøpt på butikk, tilgjengelig akkurat nå, så da må andre løsninger til. :)
  Setter stor pris på om du kunne svare meg på spørsmålet mitt. :)

  Hilsen Anna.

  SvarSlett
 2. Jeg synes det fungerer greit med et godt oppvridd fleecepledd. (Rett ut fra sentrufugen er sånn passe vått og da trekker det til seg vann greit.)
  Til akrylmaling aner jeg ikke, men du får holde meg orientert.

  SvarSlett