tirsdag 26. juni 2012

Overlagt drap

Jeg planlegger overlagt drap på brunsneglebestanden. Jeg har kjøpt grovt salt, øl og Ferramol. Her skal det myrdes! 


Hittil har sneglene kun vært harde mot tagetes-blomstene. Men i går mens jeg lukte og tynnet, fant jeg to snegler oppi pallekarmkassene mine. En liten lysebrun i timianen og en i salaten. Og det er ikke snakk om!
Mine to gamle allierte i kampen mot snegle-uvesenet er ikke å se. Jeg har nemlig hatt både pinnsvin og boasnegle aka leopardsnegle i hagen. I år har det ikke vært noe å se til noen av dem.

Boasnegle eller leopardsnegle (bilde stjålet fra internett)
Boasneglen er vår venn og jeg har plukket opp boasnegler dersom jeg har funnet noen og tatt dem med hjem. Første gang vi fikk en boasnegl i hagen, trodde mannen min at det var en ninjamutantsnegl fra Outer Space. Den var 20 cm. lang og så ganske nifs ut. Mens jeg prøvde å få ham til å vente på vitenskapen og forskingens svar på hva dette kunne være, men innen Google og Wikipedia hadde rukket å svare, hadde han drept sneglen "for sikkerhets skyld", siden han syntes den så så fryktelig ut.

I år har jeg mange flere blomster og mer deilig sneglemat enn tidligere, så nå er det ut og myrde!  Tar man én brunsnegle om våren, slipper man å ta 400 om høsten, når eggene er klekket ut. Brunsneglene er hermafroditter, så de har også muligheten til å befrukte seg selv om de ikke finner en partner på veien. (forsking.no)


Befrukte seg selv? Er det ingen grenser for hva disse bestialske krekene finner på?

3 kommentarer:

 1. Nå har jeg vært ute og myrdet for fote. Dynger av små vemmelige snegler og noen ekle store havnet i saltbøtta og hele hagen ble pepret med Ferramol. Nu, jävlar!

  SvarSlett
 2. Befrukte seg selv.... Det hørtes kjedelig ut....

  SvarSlett
 3. Det må være dørgende kjedelig.

  Jeg er så glad og fornøyd i dag. Det er litt Dexter-aktig og jeg tror sneglemord er en fin måte å tilfredsstille "The dark passenger within". Anbefaler.

  SvarSlett