lørdag 3. desember 2011

Julegavetips. Skatter fra Epla

Den som ennå ikke har oppdaget epla.no kan bare glede seg. Mastercardet vil kanskje ikke glede seg like mye, men er det jul, så er det jul.

Jeg har fått en paypal-konto som jeg bruker til netthandel. Praktisk og sikkert, kan anbefales til all netthandel, særlig når man handler fra småbutikker og privatpersoner.

Det er moro å gi bort noe som ikke alle har, noe originalt og håndlaget. Når man i tillegg kan støtte norsk amatørdesign er det rene kinderegget.
Hektet på Wordfeud? Mansjettknapper fra Maria Nyvold DesignØredobbene med dødningehode er fra Devious Darlin's (bilde fra nettbutikken). Nydelig innpakning og små gaver når man handler løfter produktet ytterligere.

Maria Nyvold Design lager øredobber og mansjettknapper av legoklosser og scrabblebrikker. Jeg setter pris på humor og gjenstander som blir tatt ut av sin opprinnelige sammenheng og brukt på en annen måte. Prisen er heller ikke avskrekkende, så en liten oppmerksomhet til en onkel, bror eller kompis burde passe de fleste budsjetter.

Øredobbene fra Wynja kan anbefales på det varmeste. Selv om de er store, så er de lette siden de er laget av buttons-materiale. Festeanordningen er kjempegod, så de er lette å ta av og på og man kan ikke miste dem.

Katter og roser fra Devious Darlin's, hjorter fra Wynja og legoøredobber fra Maria Nyvold Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar