Jeg bestemte meg for å justere på en av klassikerne mine, multifunksjonskaken, ha i blåbær og blomster. I tillegg tok jeg i litt kefir for å gjøre kaken syrligere og saftigere.
Ingredienser
4 egg
2 dl kefir
250 g sukker
250 mykt smør
250 hvetemel
1 ts bakepulver
250 g sukker
250 mykt smør
250 hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
en neve blomsterblad
1 kopp frosne blåbær
Smør, mel, sukker, natron og bakepulver smuldres. Ha deretter i egg og kefir. Vend inn blomsterblad.
Ha røren i en smurt ringform (24 cm).
Stekes i 20 - 30 minutter på 175 C. Sjekk med en pinne om den er ferdig. Serveres med vaniljekesam, is eller krem.
Kaken ble testet på tilfeldige og anonymiserte IT-konsulenter med suksess.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar