tag:blogger.com,1999:blog-8799984389734150488.post4838095735679194995..comments2022-03-03T21:18:33.655+00:00Comments on Fru Stikles notater: KaramellpuddingFru Stiklehttp://www.blogger.com/profile/16133200724932267588noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8799984389734150488.post-85152917173981598102011-12-28T14:16:06.424+00:002011-12-28T14:16:06.424+00:00Mer nyttig lærdom: Etter ca. 50 forsøk som alle in...Mer nyttig lærdom: Etter ca. 50 forsøk som alle involverte elementer av banning, svart sukker og brente fingre, fant jeg ut at det kanskje ikke var en god idé å smelte sukkeret rett i formen. Det skal ikke være lett.<br /><br />Jeg bruker forresten ca. halvparten så mye sukker som deg i selve puddingen. Ikke for å være sunn, for all del!Hannehttps://www.blogger.com/profile/00396502254047108416noreply@blogger.com