tag:blogger.com,1999:blog-8799984389734150488.post3016639708753246017..comments2022-03-03T21:18:33.655+00:00Comments on Fru Stikles notater: Sommer! Noe som ligner på CæsarsalatFru Stiklehttp://www.blogger.com/profile/16133200724932267588noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8799984389734150488.post-2264217511032277392013-06-26T08:00:43.214+01:002013-06-26T08:00:43.214+01:00Jeg fikk en mail i dag om persisk kummin. Jeg fant...Jeg fikk en mail i dag om persisk kummin. Jeg fant ikke frø til det i år, så jeg har ikke sådd det, men på spørsmålet om hvor mye man tørket og hva man tok svarte jeg: Hei Nina,<br /><br />jeg brukte det meste av kuminen fersk før den gikk i blomst, faktisk. I dipper, dressinger, salater og vinaigretter. Den går i blomst etterhvert og da er det bare å la den stå og så plukker man frøene når de er tørre. Det samme kan man gjøre med koriander og dill. (De ligner en del). Jeg tok en liten kopp og plukket frøene oppi, tørket de ferdig inne på avispapir og tok i et glass. Dette var i september. <br /><br />Jeg tok de ikke inn, men jeg tipper det kan være en god ide å klippe av blomsterhodene, tørke de på avispapir og riste ut frøene. <br />Fru Stiklehttps://www.blogger.com/profile/16133200724932267588noreply@blogger.com